Ledig stilling

Fulford Pettersen & Co Advokatfirma AS driver en bred advokatpraksis fra sentrale kontorer i Drammen sentrum med hovedvekt på forretningsjuridiske spørsmål. Les gjerne mer om oss og våre fagområder.

Vi har stadig økende oppdragsmengde og søker derfor:

2 advokater/advokatfullmektiger

Vi søker etter to personer med kompetanse og interesse for å jobbe med spørsmål som dekker flere rettsområder, og gjerne med erfaring med og/eller interesse for prosedyreoppdrag.

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et hektisk og trivelig miljø med gode muligheter for utvikling.

Det er ønskelig med minst to til fire års erfaring.

For opplysning om stillingene, ta kontakt med kontorleder Gry Olavsbråten eller advokat Martin Wøien Gilhuus på telefon 32 25 47 00.

Søknad med CV og vitnemål sendes til Fulford Pettersen & Co Advokatfirma AS, v/Gry Olavsbråten, Nedre Torggate 18 A, 3015 Drammen eller go@fpadvokat.no innen 16.01.2017.

 

Aktuelt

 • GJELDSBREV

  • 11. november 2019

  Et gjeldsbrev er en skriftlig erklæring som gir uttrykk for et pengekrav. Gjeldsbrev er i forarbeidene til gjeldsbrevlova av 1939 definert som «skriftlige og i det ytre selvstendige løfter om å betale penger».

 • Er revyer og symfonikonserter mer viktig enn idrett og folkehelse?

  • 14. oktober 2019

  Skattemyndighetene med Finansdepartementet på topp har tydeligvis svart JA på dette spørsmålet. Således kan Siv nå fremstå og titulere seg som «høykulturens» vokter. Det kan kanskje være gunstig i disse valgtider, men for meg er dette en litt merkelig konklusjon. Det er det kanskje også flere som synes?

 • Kort om aksjesparekonto – særlig i forhold til arv og gave

  • 25. september 2019

  Du som er personlig skattytere kan etablere en aksjesparekonto for børsnoterte aksjer og aksjefondsandeler etter nærmere regler.