Wold & Borgersen AS er lokalisert i Åmot, Modum og er autorisert merkeforhandler av Ford. Wold & Borgersen AS har i mange år drevet med salg og service av bilmerket Ford.

Petter Spiten AS eier flere av Kongsbergs ledende bilforhandlere og fører bilmerkene Volvo, Ford, Mercedes, Peugeot og Mazda. Petter Spiten AS har uttalt at det er ønskelig å bygge videre på de gode verdier, kunderelasjoner og historikk som Wold & Borgersen AS har bygget opp i over 80 år.

Det ble inngått avtale den 10. januar 2017 og den formelle overtakelsen vil skje 15. februar 2017.

Fulford Pettersen & Co v/advokatene Martin Wøien Gilhuus og Terje Pettersen bisto kjøper ved denne aksjeoverdragelsen.

Les mer om aksjeoverdragelsen her:

http://kongsberg.skrens.no/wp-content/uploads/2016/03/Bilspiten-logo2.png

 

Aktuelt

 • GJELDSBREV

  • 11. november 2019

  Et gjeldsbrev er en skriftlig erklæring som gir uttrykk for et pengekrav. Gjeldsbrev er i forarbeidene til gjeldsbrevlova av 1939 definert som «skriftlige og i det ytre selvstendige løfter om å betale penger».

 • Er revyer og symfonikonserter mer viktig enn idrett og folkehelse?

  • 14. oktober 2019

  Skattemyndighetene med Finansdepartementet på topp har tydeligvis svart JA på dette spørsmålet. Således kan Siv nå fremstå og titulere seg som «høykulturens» vokter. Det kan kanskje være gunstig i disse valgtider, men for meg er dette en litt merkelig konklusjon. Det er det kanskje også flere som synes?

 • Kort om aksjesparekonto – særlig i forhold til arv og gave

  • 25. september 2019

  Du som er personlig skattytere kan etablere en aksjesparekonto for børsnoterte aksjer og aksjefondsandeler etter nærmere regler.